Webwinkel Dillen Sigarenspeciaalzaak

We zien u natuurlijk graag langskomen maar weet u wat u wilt hebben, u woont ver weg of hebt u weinig tijd? Bestel dan in onze webwinkel en wij leveren uw bestelling binnen 48 uur thuis (vaak de volgende dag al)! De kosten voor het bezorgen, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling, leest u in uw winkelmandje. Voor bestellingen boven 50,00 € zijn de verzendkosten gratis. Betalen gaat eenvoudig met IDEAL. U betaalt dus direct via de veilige omgeving van uw eigen bank.

Heeft u vragen over een product dan kunt u ons bellen via 040-2538944 of gebruik maken van de "Stel een vraag over dit artikel" knop op de artikelpagina.
Genoemde prijzen zijn onze internetprijzen inclusief BTW.

Let op!

Bestellingen van Oudejaarsloten, Staatsloten en andere loterij producten worden uitsluitend in VELDHOVEN, WAALRE, KNEGSEL, WINTELRE en MEERHOVEN en eventueel rand Eindhoven/Veldhoven bezorgt. (€1.50 extra)
Zonder kosten kunt u kiezen voor "afhalen in onze winkel".

Woont u verder weg dan kunt u ze ook in onze webshop bestellen en afrekenen maar kiest u ook voor “afhalen in de winkel”.  Al deze bestellingen leggen we dan direct voor u klaar.
Voor grotere bestellingen en voor vragen kunt u ons altijd bellen op 040-2538944

Heeft u een gewenst eindcijfer?   Zet het in "opmerkingen" erbij!