Smoke Stik is een alternatief voor roken in de vorm van een elektrische sigaret. De "rook" die de SmokeStik produceert is geen rook maar damp. Naar wens kan men kiezen voor verschillende doseringen nicotine in de damp of zelfs nicotinevrije damp. De SmokeStik bevat geen teer die de traditionele sigaret wel heeft.
SmokeStik gebruikt uitsluitend onderdelen van zeer hoge kwaliteit en is uitermate eenvoudig in gebruik. De Cartomizers zijn de vullingen van de SmokeStik, deze zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes maar ook nicotinevrij, verkrijgbaar in de smaken tabak en menthol.
 
De Cartomisers van Smokestik passen ook op de batterijen van het merk PRIMA !!
 
Helaas mogen wij wegens de nieuwe wetgeving, die met ingang van 1 Juli 2023 is ingetreden, geen nicotine houdende producten meer verkopen op afstand.
Dit betekent dat wij de artikelen van Smokestik vanaf heden niet langer op onze webshop mogen aanbieden.
Natuurlijk zijn alle Smokestik artikelen nog wel te verkrijgen in onze winkel.
 
Voor nadere uitleg kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:
 
Telefoon: 040-2538944
E-mail:
 
Al onze producten zijn 18+ Dit product word niet verkocht aan personen onder de 18 jaar, ook is dit product niet geschikt voor niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotine houdende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.