Webwinkel Dillen Sigarenspeciaalzaak

We zien u natuurlijk graag langskomen maar weet u wat u wilt hebben, u woont ver weg of hebt u weinig tijd? Bestel dan in onze webwinkel en wij leveren uw bestelling binnen 48 uur thuis (vaak de volgende dag al)! De kosten voor het bezorgen, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling, leest u in uw winkelmandje. Voor bestellingen boven 50,00 € zijn de verzendkosten gratis. Betalen gaat eenvoudig met IDEAL. U betaalt dus direct via de veilige omgeving van uw eigen bank.

Heeft u vragen over een product dan kunt u ons bellen via 040-2538944 of gebruik maken van de "Stel een vraag over dit artikel" knop op de artikelpagina.
Genoemde prijzen zijn onze internetprijzen inclusief BTW.

Prima is net als Vapestick dus een elektronische sigaret. Ieder product van Prima is van hoogwaardige kwaliteit, eenvoudig in gebruik en is herkenbaar aan het rode led lampje, aan het eind van de batterij. Iedereen kan dus zien dat u een PRIMA gebruiker bent. Cartomizers zijn navullingen en zijn in verschillende nicotine hoogtes te bestellen in doosjes van 5 stuks. Allen in de smaken: British Tobacco, American Lites Original Tobacco en Menthol.
Voor vanille gebruikers verwijzen wij u straks naar de e-sigaret van White Cloud Cirrus die ook in onze webhop te vinden is.  

Al onze producten zijn 18+ Dit product word niet verkocht aan personen onder de 18 jaar, ook is dit product niet geschikt voor niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotine houdende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.

PRIMA (voorheen Vapestick)

PRIMA Cartomiser Menthol 18 mg/ml

PRIMA cartomiser menthol heeft een menthol smaak. De ...

13,95 €

PRIMA Cartomiser American Lites Original 18 mg/ml

PRIMA cartomiser American Lites heeft een standaard sigaret ...

13,95 €

PRIMA Cartomiser British Tobacco 12 mg/ml

PRIMA cartomiser British Tobacco heeft een standaard shag ...

13,95 €

PRIMA Cartomiser British Tobacco 18 mg/ml

PRIMA cartomiser British Tobacco heeft een standaard shag ...

13,95 €

PRIMA USB stick/oplader

Een USB oplader voor alle PRIMA batterijen.

5,95 €

PRIMA batterij xl white 280 mAh

PRIMA XL Batterij White. Deze batterij heeft dezelfde ...

14,95 €

PRIMA Cartomiser American Lites Original 12 mg/ml

PRIMA cartomiser American Lites heeft een standaard sigaret ...

13,95 €