Vapestick is nu PRIMA

Update op 29-3-2019
Ook de batterijen van PRIMA zijn binnen!
Vandaag zijn we gestart met de verkoop van de e-sigaret van PRIMA. Alle webshop orders zijn dan ook vandaag verzonden!
 
Update op 24-3-2019 
Belangrijke informatie!
Geachte Vapestick gebruiker, beste klant,
Zoals u weet is Vapestick van de markt en heeft onze importeur gezocht naar een alternatief voor alle Vapestick gebruikers. Dat leek te lukken. Na lang zoekwerk bleek het merk PRIMA de partij te zijn die cartridges kon maken die op de Vapestick zou passen.
Na lang wachten(levertijd 8 weken) zijn afgelopen week alle cartridges van PRIMA dan ook binnengekomen. Tot ieders verbazing passen de cartomisers van PRIMA toch NIET op de Vapestick baterrijen. 
De importeur heeft er nu voor kunnen zorgen dat er extra batterijen voor de Nederlandse markt geleverd gaan worden zodat we eindelijk alles uit kunnen leveren.
 
 
Naast de elektrische sigaret van PRIMA is ook de WHITE CLOUD CIRRUS een alternatief voor Vapestick.  
Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.
 
Sorry voor het ongemak! 
 
Let op: door verandering van leverancier kunnen smaken afwijken!
 
Van Vapestick is op dit moment alleen 1.1 Vanille nog leverbaar!    
 
Prima is net als Vapestick dus een elektronische sigaret. Ieder product van Prima is van hoogwaardige kwaliteit, eenvoudig in gebruik en is herkenbaar aan het rode led lampje, aan het eind van de batterij. Iedereen kan dus zien dat u een PRIMA gebruiker bent. Cartomizers zijn navullingen en zijn in verschillende nicotine hoogtes te bestellen in doosjes van 5 stuks. Allen in de smaken: British Tobacco, American Lites Original Tobacco en Menthol.
Voor vanille gebruikers verwijzen wij u straks naar de e-sigaret van White Cloud Cirrus die ook in onze webhop te vinden is.  

Al onze producten zijn 18+ Dit product word niet verkocht aan personen onder de 18 jaar, ook is dit product niet geschikt voor niet-rokers, zwangere of borst voedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotine houdende producten of personen met hart- en/of vaatziekten.

Resultaten 1 - 6 van 6

 banner nix18249 banner ideal249 banner postNL249 banner dhl servicepoint249

Log in

maak een account

nix18 footer
Bent u 18 jaar of ouder?